Skip links

Informativni izračun troškova uvoza za vozilo

{Marka i model vozila (Marka):3.1} {Marka i model vozila (Model):3.2}, 2024. g.

Za uvoz automobila {Marka i model vozila (Marka):3.1} {Marka i model vozila (Model):3.2} iz EU trebati ćete platiti 0,00 € posebnog poreza. Iznos ostalih troškova uvoza će iznositi oko 1.100,00 €. Za više detalja, pogledajte tablicu.

Ponovi izračun
Podaci o vozilu
  • Model i marka: {Marka i model vozila (Marka):3.1} {Marka i model vozila (Model):3.2}
  • Prva registracija: Novo vozilo
  • Vrsta goriva: {Vrsta goriva:5}
  • Snaga motora: {Snaga motora:9} KS
  • Prijeđeni kilometri: {Prijeđeni km
  • Emisija CO2: {Emisija CO2:11} g/km

Napomena: Ukoliko niste unijeli katalošku cijenu novog vozila, izračun je temeljen na procijenjenoj vrijednosti koja može odstupati od stvarne. Ukoliko želite preciznije rezultate, molimo da u kalkulator unesete katalošku cijenu novog vozila.

* Troškovi uvoza vozila su informativnog karaktera te mogu odstupati od stvarnih iznosa. Ovaj izračun ne predstavlja službeni izračun od strane tijela RH.

** Ukupan iznos ostalih troškova je prosječan te ovisi o brojnim drugim faktorima kao što je način dopremanja, točna lokacija vozila, težina vozila i sl.

Želite da za Vas unesemo vozilo?

Ne želite se sami gnjaviti s uvozom auta? Kontaktirajte nas i mi ćemo vam s našim partnerima dostaviti ponude za uvoz auta po vašim željama. Samo ispunite formular ispod i kontaktirati ćemo vas u najkraćem roku, bez obaveza!

Želite da umjesto Vas uvezemo vozilo? Klikni ovdje >